Michel Magielse is ruim 18 jaar geleden gestart met Restaurant Noor. Begonnen in de Kleine Houtstraat in Haarlem en vervolgens al ruim acht jaar in het prachtige pand aan de Bloemendaalseweg in Bloemendaal. Hij kookt de heerlijkste gerechten met seizoensgebonden produkten.
Daarnaast werkt hij graag met oudHollandse groenten en streekproducten. Michel kookt op niveau prachtige gerechten en Tineke verzorgt heerlijke, bijpassende en soms verrassende wijnen.
Alles voor een mooie middag of avond uit!
Gerookt, tartaar, kappertjes, miso-yuzu mayonaise, tomasu
Provençaals, rouille, crostini, Parmezaanse kaas
Pompoen, olijfolie, linzen, quinoa, ras-el-hanout
In de roomboter gebakken, groene asperge, pofaardappel, rode wijnjus
Mascarpone, espresso, kahlua, vanille-ijs
Sjalotje, rode wijnazijn, citroen
Vier verschillende kroketjes met bijpassende mayonaise
Pomodorisoep met basilicumroom, Hollandse garnalenbisque,
rouille en croutons, heldere kalfsbouillon met kervel
Gepofte quinoa, truffeldressing, pecorino
Gedroogde tomaat, olijf, gepofte paprika, crostini
Ceviche, komkommer, chilipeper, koriander, limoen
Papadum met wasabimayonaise, zwarte knoflook, wakame, furikake
Ibericoham, pastinaak, gerookte olijfoliesaus
Klassiek, aardappelcrumble, steaktartaarsaus
Gerookt, dungesneden, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitten
Iberico ham, zoetzuur
Black angusburger van de ‘big green egg’ met bacon, cheddar, briochebrood, tomaat en salade, huisgemaakte friet en truffelmayonaise
Gevuld met aubergine en pecorino, truffelroom en paddenstoel
Wisselende vis met bijpassende garnituur
Van de barbecue, risotto, kreeftenjus, groene asperges
Van de ‘big green egg’, puy linzen, filodeeg, hazelnoot, misobotersaus
½ Filet, big green egg, risotto, paksoi
Van de big green egg, gefrituurd koekje van polenta en Parmezaan, chimichurri, broccoli
Van de barbecue, bearnaise, gepofte aardappel, koolrabi, geconfijte sjalot
Tonijntataki, huisgerookte zalm, Hollandse garnaaltjes
Garnaalkroketje en garnaalbisque, fine claire, doradefilet en coquille
(Vanaf 2 personen te bestellen)
Big green egg, runderlende met huisgemaakte friet,
bearnaisesaus en gemengde salade
(Vanaf 2 personen te bestellen)
Huisgemaakte friet
Ceaser salade
Broccoli van de barbecue met parmezaanse kaas en balsamico
4 gangen menu van de chef
5 gangen menu van de chef
Extra gang kaas
Bijpassende wijn per glas
Ananasijs, kokos, rum
Prosecco, wodka, citroensorbet
Klassiek, vanille, cookie-ijs
Chocoladesaus, vanille-ijs, amandel en chocoladeschotsen
Limoncello, amandelcake, hangop, chocoladeschotsen
Witte chocoladecreme, lemon-cheesecakeijs
Vier soorten kaas met notenbrood en vijgenjam
Verschillende soorten