Ons menu
Najaarmenu
Furikake, gele biet, little gem, wasabi-mayonaise
Bieslookroom en kalfskroketje
Zuurkool, pastinaak, cantharellen, beurre noisette
Uit de ´big green egg´, nieuwe aardappel, knolselderij, olijfolie-jus
Roomijs, crumble
Ons menu
Menukaart - Voorgerechten
Sjalotje, rode wijnazijn, citroen
Vier verschillende kroketjes met bijpassende mayonaise
Pomodorisoep met basilicumroom, Hollandse garnalenbisque met
rouille en croutons, heldere kalfsbouillon met kervel
Gele biet, wasabi, zwarte knoflookdressing
Coeur de Boeuf, olijf, gepofte paprika, crostini
Zeebaars, tijgermelk, bosui, chilipeper
Papadum met wasabimayonaise, zwarte knoflook, wakame, furikake
Ibericoham, pastinaak, gerookte olijfoliesaus
Klassiek, aardappelcrumble, steaktartaarsaus
Gerookt, dungesneden, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitten
Iberico ham, zoetzuur
Ons menu
Hoofdgerechten
Gevuld met aubergine en pecorino, truffelroom en paddenstoel
Op linzen en quinoa, knolselderij, kombu dashi-saus
Wilde rijst, groene asperge, antiboise
Paella, Zeeuwse mosselen, wilde spinazie
Wisselende vis met bijpassende garnituur
Black angusburger van de ‘big green egg’ met bacon, cheddar, briochebrood, tomaat en salade, huisgemaakte friet en truffelmayonaise
Big green egg, huisgemaakt compote, polenta friet
gepofte nieuwe aardappel, gegrilde groente, bearnaise, gerookte olijfolie
Ons menu
Sharing
Tonijntataki, huisgerookte zalm, Hollandse garnaaltjes
Gambakroketje en garnaalbisque, Geay oester, doradefilet en coquille
(Vanaf 2 personen te bestellen)
Big green egg, runderlende met huisgemaakte friet,
bearnaisesaus en gemengde salade
(Vanaf 2 personen te bestellen)
Huisgemaakte friet
Ceaser salade
Broccoli van de barbecue met parmezaanse kaas en balsamico
4 gangen menu van de chef
5 gangen menu van de chef
Extra gang kaas
Bijpassende wijn per glas
Ons menu
Nagerechten
Ananasijs, kokos, rum
Prosecco, wodka, citroensorbet
Klassiek, vanille, cookie-ijs
Chocoladesaus, vanille-ijs, amandel en chocoladeschotsen
Hangop, amandelcake, aardbeienroomijs
Aardbei, romanoffsaus, vanille-ijs
Vier soorten kaas met notenbrood en vijgenjam
Verschillende soorten